The Wave

Waan je terug in de jaren 80. In het zwart gekleed, haar kort en wild, en luisterend naar donkere zweverige, melodieuze muziek.

The Wave neemt je mee terug naar die jaren ’80 en brengt je in hogere sferen, meeslepend, herkenbaar, maar ook dansbaar. De band is opgericht in 2015 door enkele ervaren muzikanten en inmiddels uitgebreid naar 6 bandleden.

Melodische synthesizersounds en gitaarriffs, ondersteund door een stevige ritmesectie leggen de basis voor de vocalisten Peter vd Heuvel en Annette Vromans.

Het zit in de genen van deze bandleden, allen opgegroeid met deze stroming uit de jaren 80. Met een enorme drive en passie weten zij ieder keer weer een sfeervolle show weg te zetten, die je even doet vergeten dat het al weer 40 jaar geleden was.

De muziek van o.a. David Bowie, Simple minds, Gary Numan, U2, Depeche Mode, INXS, en nog veel meer toppers passeren de revue.

The Wave zet een paar unieke sets neer, vol herkenning, maar ook zeker verrassing!

Let’s go back, BACK TO THE EIGHTY’S!!!