Special guest performance

Voor Sponsoren donateurs en muziekvrienden

Op 14 en 15 mei 2022 staat weer de volgende editie van Boer zoekt Band gepland!!!

Graag houden wij het evenement gratis toegankelijk. Hiervoor hebben we al jaren lang financiële steun van onze sponsoren en donateurs. Wil jij ook je steentje bijdrage dan kan dat nu: Voor € 10,- per jaar wordt je ingelijfd in onze vriendengalerij als officiële ‘Muziekvriend’ van Boer zoekt Band. Je krijgt hiervoor exclusief iets speciaals terug.

Op zondag 15 mei 2022, zal het festival geopend worden met een limited special-guest-performance voor onze sponsoren, donateurs en muziekvrienden.

Hier wil jij toch ook bij zijn?!

(Hierna zal het festival zijn deuren openen voor iedereen.)

Gezien de beperkte ruimte voor deze special-guest-performance is het aantal genodigden hiervoor aan een maximum gebonden. Vol is vol! Wil jij er zeker van zijn hier bij te kunnen zijn, meld je dan snel aan als officiële Muziekvriend door een mail te sturen aan boerzoektband@gmail.com. De toegang tot de special-guest- performance is niet overdraagbaar op anderen.

Wil je ons ook op een andere manier steunen door als bedrijf sponsor of donateur te worden dan kan dat natuurlijk ook nog steeds. Ook dat vernemen we dan graag via een e-mailbericht. Wil je gewoon komen genieten van wat de Boxtelse muzikanten dit jaar in petto hebben, dan ben je natuurlijk ook weer van harte welkom op 14 en 15 mei aanstaande.

Programma

Zondag

Programma

Zaterdag

© 2019 Stichting Boer Zoekt Band