Death Star Discotheque

Indie post punk

post-punk & pop-noise from Boxtel/Eindhoven

death star discotheque

Kersverse eigenwijs trio uit Boxtel/Eindhoven met in de gelederen de Boxtelaren Eugene Broeren (gitaar) en Michel Geelen (zang/gitaar). Roelof van Driel uit Eindhoven op drums maakt t trio compleet. Alle drie stonden ze al eerder op dit festival met bands als the milestones from the underground scene en the galactic lo-fi orchestra.

De eigen nummers van de hand van Eugene en Michel, zijn qua stijl het best te omschrijven als indie post-punk en/of pop-noise, waarbij t liedje toch altijd centraal blijft staan.

Begin dit jaar verscheen een titeloze 5 track ep, welke erg enthousiaste recensies mocht ontvangen in de pop-media. Ondanks hun prille bestaan weet de band al op te vallen, wat resulteert in een mooi gevulde concertagenda.
Maar vandaag gewoon lekkere tijdens Boer Zoekt Band!

www.deathstardiscotheque.nl
www.facebook.com/deathstardisc...

De ep is te beluisteren via oa spotify